Tietoturvakoulutus pienyrityksille
Milloin olet viimeksi tarkistanut yrityksesi tietoturvan tason?

Järjestämme tänä keväänä pienille ja keskisuurille yrityksille suunnatun tietoturvakoulutuksen.

Tietoturvauhat ovat lisääntyneet viimeaikoina huomattavasti. 

Milloin olet viimeksi tarkistanut yrityksesi tietoturvan tason?
Tietääkö henkilöstösi viimeisimmistä tietoturvauhista?
Ilmoita itsesi tai joku toinen yrityksestäsi tietoturvakoulutukseemme.

Käymme kurssilla lävitse käytännön esimerkkejä kuten: 

Esimerkki 1
Olet avannut tietokoneessasi poliisilta tulleen sähköpostin liitetiedoston. Alat epäilemään, että sähköposti ei ollut aito. Miten toimit?
Esimerkki 2
Olet kirjautumassa puhelimellasi kanta.fi palveluun. Käytät pankkisi todennuspalvelua kirjautuaksesi palveluun. Ärsyynnyt, kun varmentaminen kestää kauemmin kuin normaalisti. Vihdoinkin. Olet juuri varmistamassa tunnistusta, kun sinua alkaa epäilyttää. Jotain oli hiukan erilailla. Odottamasi autokyyti saapui juuri. Päätätkin tarkistaa lääkärin vastaanottoaikasi illemmalla tietokoneella. Tiedätkös - taisit juuri säästyä pankkitiliesi tyhjentymiseltä. Mitä tässä oikein tapahtui? Mitkä tapahtumasarjat johtivat tähän melkein katastrofaaliseen tilanteeseen?
Esimerkki 3
Olet liikematkalla Frankfurtissa. Aukaiset hotellihuoneessasi kannettavan tietokoneesi ja kirjaudut hotellin langattomaan verkkoon ja katsot vielä kerran palvelimella olevan yrityksesi tekemän tarjouksen lävitse. Sinulla on tarjousta koskeva palaveri mahdollisen ostajan kanssa heti aamulla. Vaikuttaa melko vahvasti siltä, että kaupat syntyvät seuraavana aamuna. Aamulla ollessasi lähdössä palaveriin ostaja soittaa ja peruuttaa sovitun palaverin. Tiedustellessasi syytä, ostaja kertoo kilpailijan jättäneen huomattavasti edullisemman tarjouksen saman päivän aamuna. Palaveria on siten turha pitää ja kauppaa ei tällä kertaa synny. Mitä ihmettä oikein tapahtui? Olet aivan ymmälläsi - et tiedä - että jouduit itseasiassa tietomurron kohteeksi. Miten olisit voinut välttää tietovuodon toimimalla toisin?
Esimerkki 4
Sinulta varastetaan kannettava tietokone jätettyäsi sen auton takapenkille poistuessasi asioille. Lohduttaudut sillä, että sinulla on hyvä salasana windows:ssa. Sitä ei hevin murretakaan, ajattelet - ja tämän kevään mallistot ovat turvassa, koska niistä onneksi on varmuuskopio. Väärin. Aivan väärin. Mallistot ovat netissä myynnissä noin tunnin kuluttua varkaudesta. Miten olisit voinut välttyä tältä kiusalliselta jopa erittäin vakavalta takaiskulta? Jopa siinä tapauksessa, että kannettava tietokone varastettaisiin?

Kurssin aikana osallistujalle muodostuu selkeä kuva siitä, miten tällaisiin tilanteisiin pystytään varautumaan ja toimintaa harjoittelemaan jo ennalta, mikäli joutuu hyökkäyksen kohteeksi.

Käy ilmottautumassa kurssille.

Mikäli haluat, että koulutus laskutetaan yritykseltäsi, käy jättämässä yhteys- ja laskutustietosi sekä osallistumisajankohta alla. Voit myös pyytää tarjousta tilauskurssista tai räätälöidystä kurssista yrityksellenne. Tai voit maksaa kurssin ja ilmottautua sille verkkokaupassamme.

sisään Koulutukset